ARTISTFORMIDLING

RVQL- PRODUCTIONS AND COMMUNICATIONS:


PLATESELSKAPET, ØVINGSLOKAL, INNSPILLINGSSTUDIO, ARTISTFORMIDLING, UTLEIE AV LYD OG LYSANLEGG. 

Artistformidling

Bookingbyrået og konsertarrangøren RVQL- Productions and Communications har siden oppstarten i 2007 løftet et stort antall unge, spennende talenter. Med artister som ATROPOFAGOS- Multikulturelt Rock Band, Dj Lemos, Leo Barros, A Paulada- The Brazilian Crazy Beats Band, Rafael Lemos, Chico Dos Duendes og Tryllekunstner Guilherme Curty i stallen er det med stor glede, spenning og stolthet å meddele at RVQL- Productions and Communications nå bidrar til å gjøre klar for et nytt nivå.


RVQL- PRODUCTIONS AND COMMUNICATIONS kan på sin side skilte med stødig drift innen management, som bookingbyrå og promotør, med artister som ATROPOFAGOS- Multikulturelt Rock Band, Dj Lemos, Leo Barros, A Paulada- The Brazilian Crazy Beats Band, Rafael Lemos, Chico Dos Duendes og Tryllekunstner Guilherme Curty. Det er lett å konstatere at firma nå utgjør et kraftsentrum i det norsk musikkliv og kunstneriskliv fra sin kontor i Sarpsborggata, 2 0468 i Oslo - Norway. Med driftslokaller på besøksadressen i Hausmannsgt, 34 0182 Oslo- Norway på Hausmania Kulturhuset.


RVQL- Productions and Communications har Rafael Lemos rollen som daglig leder og produsent. Chico Dos Duendes har rollen som produksjonssjef sammen med Leandro Barros. Chico Dos Duendes er også i rolle som leder booking-avdelingen sammen med Rafael Lemos, mens management-avdelingen i Oslo blir ledet av begge to. Rafael Lemos og Chico Dos Duendes

BESØKSADRESSE: HAUSMANNSGT, 34

0182 OSLO NORGE

POST: SARPSBORGGATA, 2

0468         OSLO - NORWAY

ARB. TLF.:  (+47) 23 62 56 76

MOB. TLF.: (+47) 94 22 06 86